kā taisa mērci? nu bet tādu pavisam vienkāršu, nevis kaukādu kulinārijas trādirīdi.
pašlaik manas zināšanas par mērci izskatās šādi:
1. ir katls 2. ir plīts 3. ir sērkociņi/šķiltavas 4. ir krējums (laikam) 5. šurimuri 6. mērce gatava!
varētu rasties jautājums, kāpēc man vajag mērci? nu, mājās ir ne pārāk garšīgi rīsi, un ar kaut ko tak tie jāapēd. kečups bik apnicis. medniekdesas arī. ak jā, būtu forši, ja tajā mērcē varētu samest sagrieztus cīsiņus. vai ko tādu. nu, gaļveidīgu (bet ne gaļu - man vajag vienkāršu recepti, nevis kauko, kur jāķēpājas. un man tak nau nemaz, kur to gaļu uzglabāt, ledskapja pagaidām mājās nau :)
|