|
|
antikrists | |
|
|
|
|
|
|
|
kā taisa mērci? nu bet tādu pavisam vienkāršu, nevis kaukādu kulinārijas trādirīdi. pašlaik manas zināšanas par mērci izskatās šādi: 1. ir katls 2. ir plīts 3. ir sērkociņi/šķiltavas 4. ir krējums (laikam) 5. šurimuri6. mērce gatava! varētu rasties jautājums, kāpēc man vajag mērci? nu, mājās ir ne pārāk garšīgi rīsi, un ar kaut ko tak tie jāapēd. kečups bik apnicis. medniekdesas arī. ak jā, būtu forši, ja tajā mērcē varētu samest sagrieztus cīsiņus. vai ko tādu. nu, gaļveidīgu (bet ne gaļu - man vajag vienkāršu recepti, nevis kauko, kur jāķēpājas. un man tak nau nemaz, kur to gaļu uzglabāt, ledskapja pagaidām mājās nau :)
Tags: ēdiens Mūzika: Dean Martin - You´re Nobody
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
From: ra150n |
Date: 18. Augusts 2005 - 12:54 |
| (Link) |
|
Ja tev ir sīpoli, sagriez tos, liec pannaa un cep eļļā līdz tie kļūst zeltaini brūni, garšai vari pievienot 1/2 kubiņu sausā buljona, tik sadrupini.
Tad, kad sīpoli ir mīksti un zeltaini kā rudens saulīte, ber (uzkaisi) uz pannas 1 ēdamkaroti miltu un ar koka lāpstiņu kārtīgi maisi, tad lēnām pievieno ūdeni, nepārtraukti maisot, tā lai nebūtu kunkulīšu. Pievieno krējumu, pagaršo, vai nevajag sāli un piparus. Ja tev ir cīsiņi/desas un tu tos gribi likt klāt, tad tos jācep no paša sākuma kopā ar sīpoliem.
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
From: kpv |
Date: 18. Augusts 2005 - 13:00 |
| (Link) |
|
Miltus vajag, krējumu vismaz es nelietoju, krēj, vietā pienu. a) 1.ielej eļļu tajā pannā (mazliet) + miltus piejauc (pāris ēdamkarotes) -> pamaisi 2. Piegāz pienu -> samaisi + lauru lapu var pielikt + visādas garšvielas, poh ko ( karijs, NACL, pipari, asie pipari + visu pārējo ) 3. par piebēr vēl miltus + pienu .. nu tā lai sanāk vidēji blīva tā mērce. Vot i 1-mā mērce gatava.
b) vajag treknu sieru (40-50 % tauku saturs) 1) saldo kreejumu uz mazas uguns uzkarsee, 2) vajag sarīvēt sieru vai sagriezt mazos gabaliņos + garšvielas visādas. Vot i 2-rā mērce gatava.
Otrā , protams treknāka, bet man nepatīk ne viena ne otra :)
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
Mees ar Norbi esam iecieniijushi - sagriezh tomaatus, papriku siikos gabalinjos,liek uz pannas un cep. Pieliek saali, kaadas citas garshvielas, var veel miltus, lai tumiigaaks. Beigaas sanaak pashiem sava tomaatu meerce.
Ar riisiem veel var taisiit salaatus Vajag riisus, bundzinju kukuruuzas, krabju nuujinas, majoneezi. Var jau varieet ar tomaatiem, vaariitaam olaam, papriku utt(kas ir maajaas) Galvenais riisi, majoneeze+ veel kaut kas
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|